Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Følg dit hjerte – Sensitive Kræfter

Følg dit hjerte

Af december 25, 2018Uncategorized

 

Følg dit hjerte

I denne artikel vil jeg forklare, hvordan jeg lærte, at følge mit hjerte.

Noget af det vigtigste i livet er at lave det, man synes er sjovt, ellers bliver det ikke et godt resultat. Eks. jeg skulle havde bøjle på, og det syntes jeg ikke var særlig sjovt, så jeg tog det slet ikke seriøst. Det betød så, at jeg ødelagde min bøjle hele tiden, og her for nogle uger siden tog jeg så til tandlægen og fik at vide, at jeg skulle have taget min bøjle ud, fordi jeg ikke passede godt nok på den. Jeg fik den så taget ud, men jeg var heldig, så jeg fik lov til at få en ny bøjle på, som jeg helt sikkert passer på med hjertet. Så jeg passer på den, så den ikke går i stykker og vedligeholder den. Jeg var så til tandlægen for nogle dage siden, og fik at vide, at det gik meget godt, fordi jeg bruger den med hjertet nu.

man-2166254__340

Hvordan jeg lærte og følge mit hjerte

For nogle år siden, da jeg gik i 5.klasse, havde jeg det mega dårligt i skolen og generelt overalt, hvor jeg var. Der fulgte jeg ikke mit hjerte, og det gjorde så, at jeg mistede mine venner og fik rigtig svært ved at få nye venner igen. Men så fandt jeg ud af, hvad jeg syntes var sjovt, og det var at hjælpe mennesker til at få det bedre og trives bedre. Da jeg så begyndte at sørge for at følge mit hjerte og hjælpe andre mennesker til at trives bedre, begyndte jeg automatisk også selv at trives bedre, fordi  jeg fulgte mit hjerte, og fordi jeg syntes det var sjovt. Det gav mig energi, og det er et godt eksempel på, at hvis du følger dit hjerte, så får du det meget bedre.

fedt!!!

Hvorfor er det vigtigt at følge sit hjerte ?

Hvis du ikke følger dit hjerte, så ødelægger du dig selv indeni – forstået på den måde, at du får det meget dårligt. Du bliver stresset, og du får ikke de bedste resultater, så der er mange grunde til, at det er en god ide at følge dit hjerte.

Skrevet af Niklaz Junker

 

Leave a Reply