Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Gå efter dine mål – Sensitive Kræfter

Gå efter dine mål

Gå efter dine mål

Jeg har lige været på Sri Lanka, mens der var terror, og der oplevede jeg så en masse ting, som jeg gerne vil lave en artikel omkring. Jeg ville ikke bare lave en normal artikel, men  gerne en artikel, som mange  kunne læse. Min første ide var at sende den til Politikken, men da de ikke skriver så meget om oplevelser, men mere om fakta, og om hvad der sker rundt omkring i verden, så kunne de ikke udgive artiklen, men de syntes det var en god ide og en god artikel, så jeg blev lidt ked af det og tænkte, jeg kunne i det mindste udgive den på min egen blog, så det gjorde jeg.

Så begyndte jeg at tænke, hvad jeg så kunne gøre, og mine forældre kom så med et forslag, som var, at jeg kunne sende den til Børneavisen. Jeg vidste ikke helt, om jeg syntes, det var en god ide, men jeg besluttede mig for, at jeg ville sende den alligevel, og det gjorde jeg fra Dubai.

Der gik nogle dage, og jeg havde ikke fået svar, så jeg tænkte, nå så får jeg nok ikke svar derfra. Så bliver det ikke til noget alligevel.

IMG_7672IMG_7673

Så da vi skulle til at tjekke ud fra vores hotel i Dubai, siger min mor lige pludselig til mig, om jeg vidste, at Børneavisen havde til mig for 2 dage siden, at de gerne ville udgive min artikel. Jeg plejer faktisk at være ret hurtig til at tjekke mine mails, men lige denne gang var jeg det ikke, så jeg kunne ikke svare, før vi kom hjem.

Det havde jeg det lidt dårligt med.

Da vi landede i Danmark lørdag fik jeg svaret dem ret hurtigt, og vi aftalte et møde tirsdag kl. 10. Det blev tirsdag, og jeg blev jeg lidt nervøs for at snakke med journalisten, men jeg besluttede at gøre det alligevel.

Men da klokken så blev 10, blev der ikke ringet. Den blev 10.08, før jeg opdager, at mit simkort ikke er slået til. Jeg får så en besked fra Børneavisen, at de havde ringet 3 gange, men ikke kunne komme igennem. Så ringede jeg, og alting gik godt, og jeg nåede mit mål med min historie, som var, at så mange som mugligt, kunne se den, fordi jeg synes den havde et godt budskab.

Skrevet af Niklaz junker

 

 

Leave a Reply