Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvordan får du et bedre teamwork i din familie – Sensitive Kræfter

Hvordan får du et bedre teamwork i familien

 

Hvordan får du et godt teamwork i din familie

Noget af det allervigtigste i familien er at have respekt over for hinanden,

Hvis der f.eks. er en fra familien der skal til fodbold, og der er en der ikke gider at gøre en indsats for at komme afsted så har du ikke respekt over for ham, der skal til fodbold. Men hvis du skynder dig, og gør alt for at personen kan komme til fodbold, så har du respekt, over for ham.

Det er rigtigt vigtigt at give plads til hinanden i familien.  på den måde, hvis du f.eks. vil lave en smoothie, og den der smager den ikke synes den er særlig god, så i stedet for at sige, at du ikke kan lide den så kan du sige prøv lige at putte det der i, så den bliver lidt bedre. Jeg har prøvet begge ting med min lillesøster, og hun kunne helt klart bedst lide når jeg sagde, hvad hun kunne gøre bedre.

 

Hvordan gør du dig selv og din familie gladere.

Det der også er rigtigt vigtigt, er at anerkende hinanden i familien. F.eks. legede min familie sneboldskamp, hvor det var alle mod min far, men alligevel vandt min far. Så sagde jeg til min far, at han var stærk, sjov og god til at lege sneboldskamp. Det er slet ikke så svært, og det gør familien stærk indeni.

Noget der er rigtigt vigtigt, for familiens sammenhold er at lege sammen som en familie, så bliver familiens fantasi sluppet løs. F.eks. kan min familie godt lide at spille brætspil, fordi vi leger som en familie. Når man skal lave noget sammen, er det også vigtigt, at alle i familien er glade for det, man skal lave. F.eks. lavede mig og min lillesøster en snemand, og det var vi begge 2 vildt glade for.

Når man laver det, som man er god til i sin familie, så bliver hele familien gladere sammen og får et godt teamwork.

 

hjerteteamworkbedre teamworkhjælp-andre

Et eksempel fra min verden.

Da jeg gik i 0. klasse var jeg den mest stille dreng, og det var fordi jeg ikke troede på mig selv, fordi jeg havde ikke meget selvtillid og selvværd, og det havde jeg det lidt svært med. Jeg følte mig udenfor i frikvarterret, da alle pigerne løb efter nogle drenge, og dem var jeg ikke i blandt. Jeg havde det ikke svært i min familie, men jeg havde brug for de gav mig noget selvtillid. Lige pludselig gav min mor og far mig en legeaftale med 3 fra min klasse, og vi spillede så fodbold, og det var rigtigt sjovt. Så jeg fik lyst til, at komme til prøvetræning i en fodboldklub. Jeg startede med at komme til prøvetræning i FB, men det gik ikke så godt, fordi jeg kun havde bolden 3 gange. så mistede jeg lidt selvtilliden igen. Så kom jeg til prøvetræning i Skjold, og der gik det heller ikke særlig godt, jeg havde et meget lavt selvværd nu, men der kom en mulighed frem, og det var, at jeg kunne spille i en klub der hed BK favoritten, som var opkaldt efter en slikbutik. Prøvetræningen gik godt, vi lavede gemmeleg bag efter og det var sjovt. Min far blev fodboldtræner lidt tid efter, så min far hjalp mig meget med at give mig en større selvtillid.

Da jeg startede i 3. klasse så begyndte min mor og far at lave Familiecamps, og der var det lidt underligt om jeg skulle være deltager, eller hjælper. Jeg var en mellemting. Der var også noget der hed Kidz Academy, på det tidspunkt, der var jeg så også en mellemting af at være deltager og hjælper.

Da jeg så gik i 5 klasse, der havde min familie givet mig et kæmpe skub, så jeg lige pludselig fik en vigtig rolle på Familiecampsene, og en vigtig rolle på Kidz Academy, nemlig at hjælpe andre børn med deres selvværd og selvtillid, så det lige pludselig var rigtig sjovt. Min familie gjorde en kæmpe forskel for mig, og gav mig et kæmpe selvværd og selvtillid.Jeg håber i lærte noget af artiklen.

Leave a Reply