Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hvorfor er jeg blevet konfirmeret – Sensitive Kræfter

Hvorfor er jeg blevet konfirmeret

Af april 18, 2019Uncategorized

Hvorfor er jeg blevet konfirmeret
I går var en stor dag for mig, da jeg blev konfirmeret, som jeg egentlig i lang tid ikke troede jeg skulle. Fordi jeg aldrig ville vælge side, om jeg var kristen, muslim, jøde, buddhist eller hvad jeg nu kunne blive. Fordi jeg egentlig ikke synes der er noget, som er bedre end noget andet.

Da jeg så startede til konfirmationsforberedelse, tog jeg det ikke så seriøst, fordi jeg ikke kunne se meningen med, hvorfor jeg skulle blive kristen – og ikke nogle af de andre religioner. Men ja jeg ved godt jeg var blevet døbt, og det vil så gøre det lettere at blive kristen, end de andre religioner. Men jeg vil ikke bruge 9 måneder af mit liv på at blive en del af en religion, som ikke gav mening for mig, og jeg vil heller ikke gøre det for pengenes skyld. Fordi det var simpelthen for lang tid, at bruge på at få lidt ekstra

penge i min verden.

light-3176887__340

I de første måneder tog jeg det ikke særligt seriøst, og kom ikke til en gudstjeneste i hele 2018, selvom jeg startede til præst i september. Jeg kunne stadig ikke se meningen med, hvorfor jeg skulle være kristen, og kom langt fra hver gang til konfirmationsforberedelse. Men så i 2019 kom jeg så til min første gudstjeneste, og spurgte så min præst bagefter, om hun egentlig troede på alt der stod i biblen, og hun sagde nej, jeg tror lige så meget på videnskaben. Der gik det op for mig, at hvis du er kristen, behøver du egentlig ikke tro på alt hvad der står i biblen. Der begyndte jeg så stille og roligt at begynde at se meningen med religion, men det var først efter den 5 gudstjeneste, jeg virkelig fattede det.

child-945422__340

Præsten var tidligere astrofysiker, og han gik meget op i universet og stjerner. Han forklarede kristendommen på en måde, at hvis du tror på kristendommen, er du også en del af noget større, og man tror på der er noget større end en selv. Der gav religion lige pludselig mening for mig. Det betød efterfølgende, at jeg så er kommet til 10 gudstjenester, men hvor jeg kun behøvede 8. Plus jeg er kommet til de fleste konfirmationsforberedelsesgange osv.. Så grunden til jeg er blevet konfirmeret er pga., at jeg tror på der er noget større end mig, og jeg er en del af noget større.

Leave a Reply