Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Lad vær at være bange – Sensitive Kræfter

Lad vær at være bange

Af marts 25, 2019Uncategorized

Lad vær at være bange

Vi som mennesker er bange for mange ting.

Grunden til denne frygt er ofte, at man ikke tror, man er god nok som person.

Man er også meget optaget af, hvordan ens omgivelser reagerer på en.

 

Der er heldigvis også nogen i denne verden, som ikke er bange. F.eks. Greta Thunberg. Hun kæmper og brænder virkelig meget for klimaet. Hun har nu fået en del lande til at demonstrere for klimaet. I København og flere store byer var der en del tusinde til klimastrejken. Hun har været nede i FN for at tale sin sag, så nu er der mange partier, som vil gøre noget for klimaet i Danmark. Det er et meget godt eksempel på, at man ikke skal være bange for at prøve.

school-strike-4-climate-4057783_960_720

Verdens måske bedste basketballspiller nogen sinde hed Michael Jordan. Han sagde: hvis du ikke skyder, er du sikker på ikke at score, men hvis du skyder, er der en chance for, at du scorer.

basketball-108622_960_720

Det kan man så oversætte til dagligdagen og sige: hvis du ikke prøver, er du sikker på, at det, som du er bange for, eller ikke tør gøre noget ved, ikke kommer til at ske. Men hvis du prøver, er der en chance for, at det kommer til at ske, og det værste der kan ske, er jo alligevel, at det ikke lykkes.

 

Jeg kan nævne 2 meget gode eksempler fra mit liv. Det første er et eksempel fra  skolen, hvor jeg skulle læse et digt op. Jeg havde ikke øvet, så jeg var lidt usikker på at læse, selvom jeg vidste, det var gennemarbejdet. Jeg læste det højt alligevel, men var spændt på, hvordan de andre ville reagere. Jeg fik heldigvis en ret fin respons.

 

Det andet eksempel var bevægelsen Børnenes Stemme. Da jeg skulle starte det, var jeg lidt i tvivl, hvad folk tænkte omkring det. Men det er gået meget godt, og det har fået en fin start. Så nu er jeg ikke så bange mere, fordi jeg ved det værste, der kan ske er, at det ikke bliver til noget.

IMG_2130

Så det var denne artikel,

 

Den er skrevet af Niklaz Junker

Leave a Reply