Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
livs historie 1:3 – Sensitive Kræfter

livs historie 1:3

Af februar 5, 2019Uncategorized

Min livshistorie1:3

Da jeg gik i børnehave, trivedes jeg rigtig godt. Jeg legede og spillede fodbold og havde det sjovt. Men da jeg så skulle i skole var jeg lidt utryg, fordi der næsten ikke var nogen, jeg kendte, og det gjorde så, at jeg næsten ikke havde nogen venner i 0 klasse.

Niklaz som 7 årig

Jeg blev kaldt den stille dreng i klassen, og sagde meget få ord om dagen. Hver gang det blev frikvarter, gik jeg rundt og var ked af det, mens de andre legede i sandkassen, legede fangeleg eller spillede fodbold. Jeg følte ikke rigtig, jeg passede på denne jord, men jeg havde 2 mennesker, der troede på mig. Det var selvfølgelig mine forældre, så de prøvede at lave legeaftaler til mig, og det lykkedes også nogenlunde, men ikke helt.

Men jeg fandt så ud af, hvorfor der ikke var så mange, der havde lyst til at være sammen med mig i skolen, det var fordi, jeg ikke troede på mig selv. Men da jeg så kom lidt længere frem i 0 klasse, blev min lærer sygemeldt. Det havde jeg det egentlig godt med, for jeg var ikke så glad for hende. Vi fik så en vikar som var ganske OK, så jeg fik det lidt bedre.

IMG_0104

Da jeg  kom i 1. klasse, begyndte jeg til fodbold. Det gik meget godt, især da min far overtog klubben. Det gjorde mig populær, da mange fra klassen gik til fodbold i den klub.

Niklaz udfordrer Michael Toft

I 2. klasse kom jeg på et forløb der hed, Kidz Academy, som min far havde startet. Her begyndte jeg at tro på mig selv og være den bedste udgave af mig selv. Jeg fik mere selvtillid og begyndte stille og roligt at få nogle gode venner i skolen. Jeg kunne  meget mere og  blev mere modig, så der skete mange gode ting for mig  i 2. Klasse.

Da jeg kom i 3. klasse kom jeg med på Kidz Academy igen, men denne gang for at hjælpe til og samtidig være deltager. Det var jeg så, og det gik rigtigt fint, og jeg lærte at give ting videre.  3 klasse var også et år, hvor næsten alle mine yndlingslærere stoppede.

Vi startede Familiecamp, hvor jeg hjalp, men også var deltager.

Det var første del af min livshistorie.

Skrevet af Niklaz Junker

Join the discussion n kommentar

Leave a Reply