Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
min livs historie 2:3 – Sensitive Kræfter

min livs historie 2:3

Af februar 5, 2019Uncategorized

.Min livshistorie 2:3

Min livshistorie handler her om, hvordan jeg havde det, fra jeg gik i 4 klasse til og med 6 klasse.

Da jeg starter i 4. klasse, er jeg lidt ked af det, men jeg tror på mig selv. Grunden til jeg er ked af det, er, fordi jeg har mistet mange af mine lærere, men da jeg så starter igen får jeg en ny dansk lærer, som går hen bliver min yndlingslærer.

På Kidz Academy og Familiecamp bliver jeg mere hjælper end deltager, så jeg bliver bedre og bedre til at give ting videre.  4. klasse er også der, hvor jeg vælger at starte seriøst til fodbold.

Kidz Academy - Niklaz underviser

Jeg starter i KB (københavns boldklub).  Så jeg begynder at tage fodbold mere seriøst, men jeg var lidt utryg, fordi det var nye mennesker, og derfor bliver min far træner i KB. Jeg går meget op i fodbold nu, og jeg går meget op i at hjælpe mennesker, til at få det bedre.

Niklaz - indmarch til FCK mod Silkeborg2

Da jeg kommer i 5. klasse tænker jeg: ”det bliver mit år”, fordi jeg har haft et mega godt år i 4. klasse og tror, jeg kan få et endnu bedre år.

Da jeg startede i 5. klasse gik det egentlig OK, indtil der lige pludselig kom mange nye elever i min klasse –  samtidig stoppede min yndlingslærer, og jeg fik en lærer, som ikke rigtig forstod mig. Det kunne jeg ikke overskue, så det blev endnu værre end 0. klasse for mig.  Jeg følte lidt lige, som om jeg var på Mars. Jeg var slet ikke mig selv  – jeg kunne ikke engang være mig selv over for min familie, så slemt var det.

Jeg havde et halvt år, hvor jeg virkeligt havde det dårligt, men så begyndte jeg at bygge lego, noget  jeg ellers aldrig rigtig havde gjort før. Det hjalp virkelig; men jeg blev nødt til at skifte skole.

 

Jeg var på  prøve 3 dage, da jeg startede i 6. klasse. Det gik rigtig godt, og jeg besluttede mig for at starte. Mit selvværd røg til tops igen, men alligevel blev jeg mobbet, men fordi mit selvværd var  godt, stoppede det hurtigt. Grunden til mit selvværd røg til tops, var, fordi vi  skulle lave et selvstændigt projekt, hvor jeg og en mine gode venner i dag lavede et krydderi, man kunne putte på grønsager.

Projektet gik godt, fordi vi bla. fik gratis krydderier, og blandingerne var gode, så vi fik solgt opskrifter for 350 kr. Så generelt et rigtig godt projekt, så jeg tænkte, jeg havde mange venner nu, men sådan blev det ikke.

blogbillede Niklaz

Jeg prøvede så at finde ud af, hvorfor jeg ingen venner havde. Svaret var, at jeg ikke gav dem, jeg gerne ville være venner med plads nok, så jeg havde faktisk ingen venner i 6. klasse.

6 klasse blev også det år, hvor jeg stoppede til fodbold, fordi jeg mistede interessen for at spille  Men til gengæld blev det så det år, hvor jeg blev meget selvstændig, og hjalp virkelig meget i BodymindAcademy. Men det største, der skete for mig i 6 klasse var, da jeg lavede min egen blog Sensitive Kræfter, hvor jeg skriver artikler.

La Santa Sport - Niklaz 2015 - fodbold

Det var virkeligt stort for mig, fordi jeg altid gerne har villet hjælpe andre børn – så generelt blev 6. klasse et godt år,

Denne artikel er skrevet af Niklaz Junker

Leave a Reply