Warning: Creating default object from empty value in /var/www/sensitivekraefter.dk/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Min livs historie 3:3 – Sensitive Kræfter

Min livs historie 3:3

Af februar 5, 2019Uncategorized

Min livs historie 3:3

I denne artikel vil jeg skrive om mine 2 sidste år, som har været ret spændende.

Da jeg starter i 7 klasse igen, har jeg ikke rigtig nogen venner, men til gengæld tror jeg meget på mig selv og hjælper mange børn og skriver mange artikler på min blog. Men jeg er stadig ikke så godt med socialt.

De 2 første måneder af skoleåret, havde vi et projekt, hvor vi var i et grønt område, hvor man kunne bygge, hvad man ville i 2 måneder. Det satte med det samme min kreative hjerne i gang,

så  jeg fik bygget en Relaxzone, en zone, hvor man kunne slappe af, arbejde og hygge sig i fred.

IMG_9233

Før jeg lavede det projekt, var jeg ikke rigtig god til håndværk, men det blev jeg meget bedre til. Det eneste fag, jeg ikke er god til nu, er engelsk.

Jeg begynder stille og roligt at få det bedre i klassen og få nogle venner, fordi jeg begynder at interessere mig for tøj og nogle andre ting.

Omkring jul 2017  får jeg en rigtig ven, som jeg er sammen med i skolen, men desværre varer det ikke så længe.

Jeg beslutter mig for, at jeg vil  gøre endnu mere med at hjælpe børn, så jeg laver en bevægelse, der skal hjælpe børn med at få bedre trivsel i hverdagen.

I Påskeferien var jeg på en rejse til Sri Lanka. Da jeg kom hjem fra rejsen, fik jeg en ny ven, som

er en rigtig god skoleven i dag. Vi var meget sammen, men lige inden sommerferien skulle vi på en tur til Paris. Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle tage med, fordi vi skulle bo privat. Det syntes jeg ikke var mega fedt, og jeg havde slet ikke lyst til at bo alene. Jeg fik så lov til at bo sammen med en fra min klasse. Vi blev rigtig gode venner. Den anden ven var jeg også sammen med i Paris, så nu har jeg 2 rigtig gode venner i skolen.

IMG_3379

7.klasse var også et år, hvor jeg virkelig oppede mig på Familiecamp, KidzAcademy osv.. Men desværre mærkede jeg også

”teenagesmerten” og blev noget mere træt, end jeg før havde været.

IMG_9785

  1. klasse var nok et af de bedste år i mit liv.

Jeg troede på, at 8. klasse ville blive et endnu vildere år, og det er det da også blevet.

(Jeg går lige pt. i  8 klasse).

Jeg havde ellers tænkt på at skifte skole, fordi jeg gerne ville udfordres mere fagligt, så min sommerferie blev lidt forvirret. Jeg gik rundt i 2 måneder, fordi jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle efter sommerferien, men besluttede så sammen med mine forældre, at jeg skulle blive på min nuværende skole, som jeg er blevet meget glad for på grund af det sociale netværk, jeg har bygget op.

Jeg har også lavet en trivselsundersøgelse om, hvor mange børn, der synes, det er sjovt at gå i skole. Det viste sig, at 70 børn ikke syntes, det var sjovt at gå i skole, og kun 30 syntes, det var sjovt.

IMG_2130

8.klasse er et år, hvor jeg har lært meget, som jeg aldrig har prøvet før. Det eneste fag, jeg stadig ikke er god til, er engelsk. Jeg har derfor besluttet mig for at lære mig selv engelsk, og det er jeg

så igang med.

Jeg er gået fra ikke at trives og føle, som om jeg levede på Mars, til at trives og lave det, som jeg synes er sjovt.

Skrevet af Niklaz

 

Join the discussion 3 Kommentarer

Leave a Reply