Hvem har lavet bloggen?

Det har Niklaz på 11 år, som går i 6. klasse, på Den Grønne Friskole. I min fritid går jeg til fodbold, og underviser børn på Kidz Academy, i Body Mind Academy og på Tal ordentligt Familiecamps. Og selvfølig i blog sensitive kræfter

Jeg interesserer mig meget for at hjælpe andre børn, med at tro mere på sig selv. Det gør mig glad, når andre børn får det bedre. Og det gør mig glad at give alt det videre, som jeg har lært. Jeg elsker alt sport med en bold og en ketcher. Sundhed og eksperimenter, det interesser jeg mig også meget for. Min hund Felix gør mig glad. Han er også min bedste ven. Og selvfølgelig min familie gør mig glad.

B til B

B til B i voksen verdenen betyder business to business, som er forretning til forretning. Når nogen køber noget af nogen.

I børneverdenen betyder det barn til barn. Fordi når det er barn til barn, er det meget stærkere, end hvis det er voksen til barn. Et eksempel på det er, hvis en voksen snakker til et barn, så forstår barnet det ikke lige så godt, som hvis et barn snakker til et barn. Fordi så er det i børnehøjde, ikke en blanding af voksen og børnehøjde.

 

b-til-b-kidz-blog

Hvad er formålet med bloggen?

At du føler dig unik.

At du er lettet, efter du har fået det gode råd.

Alt det du har lært, at det giver du videre.

At du er blevet stærkere inde i dig.

At du bliver en bedre teamspiller.

At du bliver gladere.

At du får løst dit problem. 

At du føler, du er noget værd. 

At du bliver mere positiv.

At du følger dit hjerte, når du tager beslutninger.

 

Hvad er blog sensitive kræfter? hvad kan jeg bruge den til, og hvem er det for

Bloggen er til dig, der gerne vil have det bedre i skolen, i familien, med dig selv eller med vennerne. Bloggen er både til drenge og piger, og du bliver spillet stærkere som et barn. Du er i alderen 5 til 12 år. Er du yngre eller ældre end det, er du dog også velkommen til at skrive. Jeg hjælper dig lige fra, hvis du bliver mobbet, til hverdagsproblemer, til at blive gode venner med din søster/bror eller hvis du har en vild ide, som du gerne vil føre ud i livet.

langeland-blog